By

Besiedka ku Dňu matiek aj v tretej triede

Prekrásne púpavy a tulipány vykvitli v stredu, 21. mája 2014, v priestoroch Materskej školy na Bancíkovej 2. Neboli to ale hocijaké kvietky, ale deti tretej triedy, ktoré sa v týchto kostýmoch predstavili na besiedke venovanej mamám. Pod vedením svojich pani učiteliek Evičky a Irenky, si deti nacvičili takmer tridsať minutové pásmo pesničiek a básničiek. Podľa ich slov deti predviedli len zlomok toho, čo sa počas školského roka naučili. A že sú i výborni herci, presvedčili rodičov krátkou scénkou o Červenej čiapočke. Tretiaci neprekvapili len skvelými hereckými a speváckymi výkonmi, ale aj vlasnoručne vyrobenými darčekmi. Obrázok v rámiku a samozrejme krásny kvet budú ešte dlho zdobiť mamičkinu spálňu.“Ľubíme vás, naše zlatíčka,” znelo najčastešie z ich úst.

Ani maminy sa nedali zahanbiť a upiekli dobroty, na ktorých si všetci pochutili. Na záver pripravili pani učiteľky ešte minidiskotéku, aby sa najmä chalani predviedli ako správni džentlmeni a povykrúcali ženy svojho života – svoje mamy, tak ako sa patrí.

Na podobnom stretnutí, tento raz však v hlavnej úlohe s otcami, by sa chceli stretnúť tretiaci ešte tento školský rok v rámci Medzinárodneho dňa otcov.

P1050182 P1050138 P1050134 P1050099 P1050088