By

Veľkonočné dielničky aj deň učiteľov u štvrtákov

Týždeň pred Veľkou nocou sme sa stretli v našej škôlke na Bancíkovej 2, aby si deti spoločne s rodičmi ozdobili kraslice. Poobede deti už netrpezlivo čakali svojich rodičov, starých rodičov a niektorí aj súrodencov. Stoly boli plné rôznych ozdôb, farebných pierok, pasteliek a každý podľa vlastnej fantázie vyrobil aspoň jedno vajíčko. Niekto využil na zdobenie servítkovú techniku, iní za pomoci učiteľky Ingridky urobili z vajíčka a papiera sliepočku. Do kvetináčov si zase niektorí pripravili ozdobené papierové vajíčko na špajdli.

Komu už došla fantázia, mohol sa ako vždy občerstviť vynikajúcimi nátierkami podávanými s jarnou zeleninou. Tie pripravili kuchárky pre rodičov nech vedia ako dobre sa v našej škôlke stravuje. „Škôlkárske nátierky sú tie najlepšie na svete“, potvrdila nakoniec jedna mamina. A mala pravdu, chutili skvelo. Deti lákali samozrejme mini bábovky a muffiny upečené od ich mám.

Ale na škôlkárov a učiteľky čakalo ešte jedno prekvapenie. Všetko najlepšie zaspievali z plného hrdla deti Irenke a Ingridke pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorý oslavujeme už zajtra. Štvrtáci si ako malí džentlmeni pripili spolu s nimi detským šampanským a to bol teda zážitok! Všetkým veľmi chutilo a chvíľu sa aj oni cítili trošku dospelí.

Prežili sme v škôlke opäť krásne popoludnie. Veľkonočné dielničky splnili naše očakávania, a preto by sme chceli našim pani učiteľkám poďakovať a ešte raz im popriať všetko najlepšie k ich sviatku. Aby pod ich vedením rástli z detí čestní a pracovití ľudia, ktorí nám budú robiť stále radosť. Irenka, Ingridka ďakujeme vám.

Jpeg Jpeg Jpeg Jpeg