By

Naša škôlka ma nový web

Po ôsmych rokoch dostala internetová stránka Materskej školy na Bancíkovej 2 konečne novú podobu. Zámerom jej rekonštrukcie bolo vytvoriť moderný, prehľadný a informačne bohatý portál, v ktorom si každý nájde potrebné informácie.

Autor sa v prvom rade snažil sprehľadniť a zatraktívniť jej predošlú verziu. Chcel, aby nový web bol pre rodičov funkčný a súčasne pútavý aj pre škôlkárov. Preto je stránka farebná, hravá, plná aktuálných fotografií, ktorými sa budú môcť popýšiť naše deti trebárs aj starým rodičom. Zároveň má byť nový portál aj prehľadný. Vďaka pravej bočnej lište sa rýchlo prekliknete k dôležitým linkám webu ako sú jedálny lístok, dokumenty na stiahnutie, alebo teraz aktuálne k žiadosti o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie do MŠ.

Na domovskej stránke nájdete vždy akuálne informácie o dianí v škôlke. Novinkou je možnosť zdielať váš obľúbený článok na sociálnych sieťach vďaka stlačeniu príslušnej ikony hneď pod článkom. Svoje miesto tu má i online verzia školského časopisu Bancíček, fotogaléria, dôležité kontakty, výročné spávy školy. Ďalej tu nájdete informácie o Združení rodičov MŠ Bancíkovej 2 a možnosti darovať 2 percentá z príjmu v prospech MŠ. Toto všetko, ale samozrejme aj oveľa viac si pozriete, ak si rozkliknete hornú lištu nového webu.

Spolu s vedením školy by sme chceli pravidelne dopĺňať aktuálne informácie o tom, čo naše deti robia, ale aj čo sa tu pripravuje. Veríme, že si na novej internetovej stránke školy nájde každý, to čo potrebuje. Vitajte! 🙂